Onze merken

Vollenhoven Olie werkt enkel met bekende merken van superkwaliteit, bent u al bekend met ons assortiment?

Q8 Oils

Q8 Oils heeft, met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde smeermiddelen voor de auto-industrie, een compleet productassortiment voor bedrijfsvoertuigen ontwikkeld. Van motoroliën tot transmissievloeistoffen, koelvloeistoffen en vetten: Q8 Oils kan de juiste oplossing voor de behoeften van uw voertuig leveren. We houden altijd nauw contact met de markt, signaleren trends in de industrie en evolueren mee.

We hebben een grondige kennis van de uitdagingen waar u elke dag mee wordt geconfronteerd en de kosten die een ongeplande storing voor uw bedrijf betekenen. Daarom zijn al onze producten speciaal ontwikkeld om uitstekende bescherming te bieden en zijn ze rigoureus getest om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd optimaal kan presteren.

Bechem

BECHEM – Smeeroplossingen voor de industrie. Als oudste (1834) Duitse fabrikant van industriële smeermiddelen is BECHEM vandaag één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige speciale smeermiddelen en metaalbewerkingsvloeistoffen. BECHEM-producten overtuigen door innovatieve formuleringen in de meeste verschillende industriële toepassingen – bij het bewerken en vormen van metaalbewerkingsprocessen, in de coatingtechnologie of als permanent smeermiddel in verschillende technische componenten.

AVIA

AVIA heeft in de loop der jaren haar sporen als allround mobiliteitsleverancier verdiend. Niet alleen de brandstoffen, maar ook de AVIA-smeermiddelen behoren tot kwaliteitsproducten. Als gerenommeerd Europees merk hebben we een naam hoog te houden. Geen technische ontwikkeling blijft dan ook onopgemerkt, kwaliteit staat altijd op één en onze automotiveproducten voldoen aan alle gestelde eisen; dat is geen streven maar een garantie.

Perfecte kwaliteit voor de meest veeleisende klant - Hoe kunnen we helpen om uw bedrijf gesmeerd te laten lopen?
Lucien Swinkels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons kenniscentrum voor meer informatie of vraag vrijblijvend advies van één van onze specialisten.

Onze diensten

Vrijblijvend advies