Energie-efficiënte hydraulische oliën

Q8 Hogarth

Verbeterde viscometrische eigenschappen, waardoor de temperatuur een minder grote invloed heeft op de viscositeit van de olie. Deze producten werden ontwikkeld met het oog op een betere oxidatiestabiliteit, waardoor een probleemloze werking en een langer olieverversingsinterval gegarandeerd zijn.

Verbeterde viscositeitsstabiliteit dankzij uitstekende viscositeitsindex verbeteraars

Dankzij hun stabiele hoge viscositeitsindex zijn de hydraulische Q8 Hogarth oliën beter bestand tegen hogere mechanische stress en gaan ze langer mee. Het resultaat: een langdurig stabiele viscositeit.

Verbeterde oxidatiestabiliteit

Het gebruik van een hoogwaardige synthetische basisolie staat garant voor een verbeterde oxidatiestabiliteit en langere olieverversingsintervallen zonder dat intussen oxidatieproducten of afzettingen worden gevormd. De olie hoeft daardoor vaak pas na 4.000 tot 6.000 uur te worden ververst.

Energiebesparing

Doordat de hydraulische Q8 Hogarth oliën zowel bij lage als bij hoge temperaturen in het optimale viscositeitsbereik kunnen werken, kunt u er energie mee besparen. Een stabiele viscositeit in omgevingen met een lage temperatuur vermindert de wrijving en levert op die manier mechanische winst op. Een stabiele viscositeit in omgevingen met een hoge temperatuur vermindert interne en externe lekken en levert op die manier volumetrische winst op.

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 013 – 4625620 of via e-mail naar info@vollenhoven-ot.nl.