Q8 Hunt: een duurzame hydraulische HVLP-vloeistof van hoogwaardige kwaliteit!

Q8 Hunt en Q8 Hunt HV zijn twee nieuwe, duurzame hydraulische vloeistoffen van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor tal van industriële hydraulische toepassingen. Dankzij de gerecycleerde en hergeraffineerde natuurlijke grondstoffen die erin verwerkt zijn, verlagen deze producten de CO2-uitstoot aanzienlijk in vergelijking met traditionele hydraulische vloeistoffen. Om natuurlijke grondstoffen te sparen en de koolstofvoetafdruk drastisch te verkleinen, heeft Q8Oils Q8 Hunt ontwikkeld: een duurzame hydraulische vloeistof die ideaal is voor tal van hydraulische toepassingen.

Dankzij de combinatie van kwaliteitsvolle gezuiverde basisoliën en zorgvuldig geselecteerde additieven voldoet Q8 Hunt aan de hydraulische industrienorm DIN 51524-2 HLP.  Q8 Hunt HV voldoet aan de hydraulische industrienorm DIN 51524-3 HVLP. Q8 Hunt en Q8 Hunt HV zijn bruikbaar voor een waaier aan industriële hydraulische toepassingen.  Specifiek gezegd kan Q8 Hunt HV ook worden gebruikt in hydraulische systemen die in winterse omstandigheden en in mobiele hydraulische systemen werken, zoals kranen, graafmachines en andere offroadapparatuur.

Q8 Hunt en Q8 Hunt HV zijn gemaakt van gerecycleerde, hergeraffineerde basisoliën. Voor het herraffineren wordt gebruikte olie ingezameld en hergebruikt bij de productie van een nieuw hoogwaardig én natuurlijk basismateriaal. Elke geproduceerde ton Q8 Hunt is goed voor een CO2-uitstootvermindering van 825 kg in vergelijking met de productie van traditionele hydraulische vloeistoffen.

De Q8 Hunt & HV-reeks duurzame hydraulische vloeistoffen bestaat uit twee productassortimenten:

  • Q8 Hunt 32 – 46: voor een standaardreeks algemene hydraulische toepassingen.
  • Q8 Hunt HV 32 – 46: voor een brede reeks industriële hydraulische toepassingen bij zeer uiteenlopende temperaturen.

De voordelen die de Q8 Hunt & HV-producten bieden in vergelijking met traditionele hydraulische vloeistoffen zijn niet min:

  • Uitstekende thermische en oxidatiestabiliteit gedurende een zeer lange productlevensduur
  • Natuurlijk hoge viscositeitsindex voor een hoge hydraulische efficiëntie
  • Uitstekende slijtagebescherming leidt tot duurzamere operationele werking
  • Duurzaam voor het milieu dankzij het gerecycleerde en hergeraffineerde natuurlijke basismateriaal

Ontdek de producten in de viscositeiten 32 of 46 en neem contact op met ons!

Vollenhoven Olie Technologie B.V.

info@vollenhoven-ot.nl

013 4625 620