Automotive

Wij bieden een compleet assortiment smeermiddelen voor het segment personenwagens, lichte bedrijfsauto’s en vrachtwagens. Onze (speciaal) smeermiddelen zijn de juiste keuze als het gaat om zekerheid, hoge bescherming tegen slijtage, lange levensduur en optimale brandstofbesparing.

  • icon
    Perfectie in details
  • icon
    Innovatie en performance
  • icon
    Vriendelijk en klantgericht

PCMO

MOTOROLIËN VOOR PERSONENWAGENS:

Vollenhoven Olie Technologie biedt een gamma aan door de grote autofabrikanten goedgekeurde motoroliën voor personenauto’s alsmede onderhoudsproducten. Waaronder de Q8 FORMULA range, het internationaal toonaangevende merk voor synthetische motoroliën, de hooggewaardeerde serie Q8 FORMULA range motoroliën voor personenauto’s en overige motoroliën voor alledaags gebruik. Vind de juiste motorolie voor uw auto met de kentekencheck.

HDDO

BEDRIJFSVOERTUIGEN:

Bij Q8 OILS en AVIA geloven wij dat er niets boven een goed functionerend voertuig gaat en we hebben daarom een volledig gamma aan (speciaal) smeermiddelen ontwikkeld rond 3 belangrijke eigenschappen: perfectie in details, innovatie en performance. Met veel ervaring als smeermiddelenproducent in de wereld heeft onze Research & Development afdeling de expertise in huis om deze drie eigenschappen volledig in de formule van onze producten te verwerken.

We proberen de performance van uw motoren en versnellingsbakken te maximaliseren door steeds te innoveren en de laatste technologieën te gebruiken. Zo kunt u zich focussen op uw prioriteiten, wetende dat aandacht aan de kleinste details besteed wordt.

AGRI-grondverzet

LANDBOUW & GRONDVERZET:

We laten u zien hoe u de kosten kunt verlagen met de juiste producten, diensten en kennis. We werken samen met landbouwprofessionals en toonaangevende machinefabrikanten om op maat gemaakte smeer- en koeloplossingen te ontwikkelen. Onze ervaren technische ingenieurs zullen een best-in-class beoordeling van uw apparatuurbehoeften uitvoeren om krachtige smeringspraktijken te bereiken. Ze detecteren elk potentieel probleem en scherpen uw activiteiten aan om defecten aan apparatuur te minimaliseren en onderhoudskosten te verlagen.

"Al meer dan 125 jaar verkopen wij (speciaal) smeermiddelen en bijhorende speciale producten, voor vrijwel alle toepassingsdomeinen en sectoren."
Piet-Hein Bogaers Commercieel Directeur

Vrijblijvend advies, dat kan altijd