Wie zijn wij?
Vollenhoven Olie Technologie
Maak kennis

Al meer dan 125 jaar actief als familiebedrijf

Vollenhoven olie Technologie is een Nederlands en Vlaams-België georiënteerd bedrijf dat al meer dan 125 jaar (speciaal) smeermiddelen en bijhorende speciale producten verkoopt, voor vrijwel alle toepassingsdomeinen en sectoren. Met ongeveer 100 tankstations en bijna 220 werknemers is de Vollenhoven Olie Groep een van de grootste onafhankelijke leveranciers van smeermiddelen.

"Vollenhoven (klant) gericht op weg naar duurzame mobiliteit
Thomas Bogaers en Piet-Hein Bogaers Directie

Persoonlijk en betrokken

Vollenhoven Olie Technologie staat in nauw contact met zijn klanten en adviseert zo omvattende, innovatieve en aan de behoeften van de klant aangepaste oplossingen voor de meest diverse toepassingen. Als leverancier van (speciaal) smeermiddelen staat Vollenhoven Olie Technologie voor prestaties en duurzaamheid, voor veiligheid en betrouwbaarheid en voor efficiëntie en kostenbesparing. Vollenhoven Olie Technologie staat voor een belofte: technologie die resultaat oplevert!

De historie van Vollenhoven Olie

Vollenhoven is een Tilburgs familiebedrijf dat in 1895 werd opgericht door Jacques van Vollenhoven. Sinds de oprichting is Vollenhoven onlosmakelijk aan olieproducten verbonden. In de loop der jaren heeft Vollenhoven zich ontwikkeld tot één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke oliegroothandelaren in Nederland.

Opgericht door Jacques van Vollenhoven

Fons Bogaers neemt samen met zijn zwager Emile Smulders Vollenhoven over

Vollenhoven ging de samenwerking aan met het Amerikaanse merk Gulf Oil

Eerste onbemande tankstation VOLDS in Tilburg

100-jarig bestaan Vollenhoven Olie

Overdracht van 3e naar 4e generatie Bogaers

Productprogramma

Het Vollenhoven Olie Technologie productprogramma omvat vele speciaal smeermiddelen en conventionele smeerolie producten en levert bijhorende services. Vollenhoven Olie Technologie heeft vele klanten, waaronder bedrijven actief in de volgende vakgebieden: toeleveranciers van de automobielsector, Agrisector, Grondverzet, OEM-fabrikanten, metaalbewerking, wegenbouw, stroomopwekking, machinebouw, transport, staal-, metaal- en cementindustrie, voedingsindustrie, glasproductie, giet- en smeerdindustrie. Door continu aandacht te besteden aan onze kernwaarden, persoonlijke benadering, expertise, flexibiliteit en handelingssnelheid, behoort Vollenhoven Olie Technologie tot één van de grootste onafhankelijke groothandelaren in de branche!

Onze werkwijze

icon
01

Plan een afspraak met een van onze experts

icon
02

We bekijken samen de mogelijkheden

icon
03

Opvolgen/ controleren van het advies

icon
04

De beste oplossing gevonden, aan de slag

Momenteel werken wij in de volgende branches

Voor elk type van transport biedt Q8 Oils en AVIA u de geschikte motorolie. Want als u kiest voor prestaties, kiest u voor comfort en bescherming van de motor. U wenst een gezond en efficiënt wagenpark? Vollenhoven Olie Technologie adviseert u in uw keuze voor het juiste type motorolie. Ontdek hier ons uitgebreide gamma aan motoroliën voor personenwagens en transport.

Automotive

Industrie