Onze diensten

Vollenhoven Olie Technologie heeft veel te bieden, bent u al bekend met onze diensten?

Technisch advies

Heeft u technische vragen over de verwerking en/of planning van onze producten? We helpen u bij met vakkundig advies en bezorgen u desgewenst de vereiste technische documentatie.

Bemonstering en kwaliteitscontrole

Het nemen van periodieke monsters kan van belang zijn in uw productieproces. Wij kunnen uw olie en emulsies laten analyseren. Oliespecialisten analyseren de monsters en stellen op basis van hun uitgebreide kennis verslagen en aanbevelingen op. Vele aspecten kunnen worden geanalyseerd. De analyse neemt, na ontvangst van uw oliemonster, ongeveer 5 werkdagen in beslag. De uitkomsten worden in een overzichtelijk rapport weergegeven. Tevens kunnen wij aan de hand van het rapport een advies geven ter verbetering van de olie.

Informatie over homologaties en equivalenten

Wij staan garant voor smeermiddelen en chemische producten van superieure kwaliteit. Energiebesparend en rendementverhogend. Daarnaast ondersteunen wij u op alle mogelijke andere manieren. Op technisch gebied, maar ook wat betreft homologaties en equivalenten. Onze kennis en (meer dan 125) jarenlange ervaring delen wij graag met u.

Advies over voorraadbeheer

Door exact te weten wat er op voorraad ligt, kunnen wij samen met u de juiste hoeveelheid op het juiste moment inkopen. Om uw voorraden op peil te houden en uw machines draaiend te houden, is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op ons als toeleverancier. Als snelle en betrouwbare leverancier zorgen wij voor een vlotte aanvoer van uw producten. Laat u niet enkelĀ  leiden door prijs, maar voornamelijk door kwaliteit. Met Vollenhoven Olie Technologie als toeleverancier kunt u veel problemen en kosten besparen.

Optimalisatie en ratronalisatie van assortiment: zo veel mogelijk smeren met zo weinig mogelijk product (varianten)

Wilt u weten welke smeerolie u voor welke machines en/of motoren moet gebruiken? Wij stellen een smeerschema voor u op zodat u altijd weet welke olie, hoeveelheid en verversingstermijn u dient te hanteren. Naast deze diensten kunnen wij ook een op maat gemaakt product voor u produceren zodat uw unieke proces optimaal gebruikt kan worden. Wij maken een smeeroplossing voor u op maat met onze kennis die wij hebben opgedaan in verschillende branches.

Perfecte kwaliteit voor de meest veeleisende klant - Hoe kunnen we helpen om uw bedrijf gesmeerd te laten lopen?
Lucien Swinkels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leer ons kennen en vraag vrijblijvend advies van een van onze specialisten.

Over ons

Vrijblijvend advies