Industrie

Bent u op zoek naar industriële (speciaal) smeermiddelen? Dan bent u bij Vollenhoven Olie Technologie, authorized reseller van Q8 Oils en Bechem aan het juiste adres. Vollenhoven Olie Technologie beschikt over een uitgebreid assortiment industriële oliën voor diverse toepassingen. Alle industriële smeermiddelen van de A-merken Q8 Oils en Bechem beschikken over betrouwbare en hoogwaardige eigenschappen.

Ook heeft elke industriële olie unieke eigenschappen waardoor deze oliën voor diverse zaken toepasbaar zijn. Tevens beschikt Vollenhoven Olie Technologie door het unieke partnership met Q8 Oils en Bechem over een grote voorraad waardoor industriële olie altijd beschikbaar is in diverse hoeveelheden.

  • icon
    Oplossingen op maat
  • icon
    Vriendelijk en klantgericht
  • icon
    Respect voor mens en milieu

Metaalbewerking

Bij metaalbewerkingsprocessen komt heel wat kijken. Neem alleen al de keuze voor de juiste metaalbewerkingsvloeistof. U heeft te maken met het te bewerken materiaal, het type bewerking, maar ook zaken als de waterkwaliteit en gezondheid van uw medewerkers spelen een rol. Wij hebben veel expertise op dit vlak en zetten deze graag in om u te helpen bij uw keuzes.

Vollenhoven Olie Technologie is leverancier van  Bechem metaalbewerkingsproducten, verspanend en niet-verspanend, de technologische leider op dit gebied. Wij leveren het complete assortiment van Bechem: verspanings- snij- en slijpvloeistoffen, koelsmeermiddelen, conserveringsproducten en reinigingsmiddelen. Alle producten voldoen aan de REACH-wetgeving. Ten behoeve van milieu, veiligheid en gezondheid bijvoorbeeld boorzuur, formaldehyde en huidirritatie samen. Daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken.

Naast de Bechem producten beschikken we ook het Q8 Oils pakket van metaalbewerkingsvloeistoffen. Zodoende bieden we altijd een passende oplossing of creëren deze met onze kennis en partners.

Snijvloeistoffen

Metaal verspanen? Voor iedere verspanende bewerking is er een geschikte snijvloeistof. Wij helpen u met de juiste selectie te maken. Ons aanbod snijoliën wordt aangevuld met filtersystemen, refractometers en biologisch afbreekbare ontroester. Zo bieden wij de maakindustrie een pasklare oplossing. Zowel voor het kleine atelier als de grote productiebedrijven.Veeleisende toepassing of bent u op zoek naar een gecertificeerd koelsmeermiddel voor de lucht- en ruimtevaart? Contacteer ons, wij helpen u graag verder met ons uitgebreide gamma snijolie.

Prestaties verbeteren

Het optimaliseren van de prestaties in alle processen is het ultieme doel voor industriële en productie-activiteiten. Daarom is het essentieel dat u de meest geschikte smeermiddelen gebruikt voor al uw machines en gereedschappen. Dit is waar Vollenhoven Olie Technologie tussenkomt. Onze superieure smeermiddelen zijn uniek geformuleerd om een ​​uitstekende betrouwbaarheid en efficiëntie van verschillende soorten apparatuur te garanderen, waardoor onderhoudskosten en stilstandtijd worden verminderd om maximale productiviteit en winstgevendheid van operaties te bereiken. Met industriële oplossingen die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de specificaties van verschillende industrieën en fabrikanten van apparatuur, biedt Vollenhoven Olie Technologie superieure bescherming en houdt uw machines in topconditie, zelfs in de meest zware werkomstandigheden. We zullen waarde toevoegen aan elk aspect van uw bedrijf en uw bedrijf vooruit helpen.

"Al meer dan 125 jaar verkopen wij (speciaal) smeermiddelen en bijhorende speciale producten, voor vrijwel alle toepassingsdomeinen en sectoren."
Piet-Hein Bogaers Commercieel Directeur

Vrijblijvend advies, dat kan altijd