Kostenbesparing door Vollenhoven Olie Technologie!

Een metaalverwerkend bedrijf moet van coils (opgerold metaal tot wel 10 cm dikte !) rechte platen maken. De richtmachine is een cruciale machine in dit proces. Deze machine zorgt er namelijk voor dat de platen kaarsrecht zijn na afrollen van de coil. Het bedrijf ondervond veel slijtage aan de koppelingen tijdens het vervaardigingsproces van coil naar rechte plaat.

Hiernaast ziet u de koppeling vóór het aanbrengen van de frictie coating.

De koppeling die u hiernaast ziet is na het aanbrengen van de frictie coating.

Vollenhoven Olie Technologie heeft geadviseerd om deze koppelingen te coaten met een anti-frictie coating spray van Bechem, de AF 438, om slijtage te voorkomen. In combinatie met het gebruik van de Q8 Goya 68 in het oliebad, geeft dit een levensduur verlenging van maar liefst 1 jaar! Dit levert uiteindelijk een kostenreductie van tientallen duizenden euro’s op voor dit bedrijf! 

Wilt u ook kosten besparen?
Neem contact op met ons en vraag een gratis proefspuitbus aan van de Bechem Antifrictie coating spray AF 438! Ontdek hoe gebruik van dit product u ook een besparing kan opleveren!

Bechem Anti Frictie AF 438 spray:
Wist u dat de Bechem AF 438 spray ook geschikt is om noodloop eigenschappen te bewerkstelligen? Daarnaast kan deze spray ook gebruikt worden als anti vreet medium bij montage van bouten en moeren van staal, RVS en andere metalen!